Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с ролките на пистовият ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

нз аз ли се бъркам но май ми казха че едната ролка е такава а също че тази струвала към 230 лв а другат към 120 тази на снимакат е по скъпата май а и зивинявам се колега Derry значи на това може да му се смени само ролката така ли?
    Алфа Ромео 156 2,4 ЖТД `98

Comment

Аз съм си взел само малката ролка, защото тя ми е счупена. Ролката не е оригинална. Не ми е под ръка та да ти я снимам, пластмасово колелце с лагерче 6203 вътре.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

re

този меxанизъм стръва вув ПЛОВДИВ 260 лв .на мене ми се беше образувал луфт от които ми изхвърли и скуса пистовият ремук.съответно не дадоx 260лв а 25лв на стръгар за да ми направи едни втулки и да оплатни този луфт.вув конуса на този меxанизъм има набити фабрични фтулки,които със време се износват и от там ремука ти се къса на магистрали
        156 2,4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Derry
          Колега beatbox ролката на оптегача стува 29 лв, ремъка 30 лв. Днес ми се скъса ремъка та съм наясно с цените. Сам можеш да си ги смениш. Ама това да ти искат 350 лв. малко прекалено ми се вижда, ама какво да се чудя аз съм патил от свищовски "майстори".
          Колегата предполагам е гледал за тая цена 3-те ролки - подвижен оптегач, статичен оптегач и демпфер. Препоръчвам му ако ги сменя да си вземе оригинални. Даже и ремъка да си поръча да му го сменят пак с оригинален. Иначе после може да има ама тооооо тия италиански коли са боклуци много се чупят. Аз лично си купих всичко като трябва но в сервиза ми пренатегнаха и счупиха оригиналният оптегач и тъй като нямаше друг такъв сложих Дайко. Неподвижният оптегач и той беше оргиналдъ ама после се оказа че на колата са ми сложили SKF - голяяяяяям боклук който чувам как вие и сега. Просто са решили че истинският е прекалено добър за мойта кола и няма да забележа и са ми го ,,ошетали".
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Малко глупав въпрос за много от Вас, но аз не съм много запознат...И така колко са ролките на пистовия ремък, какво се задвижва от този ремък, какво може да се получи ако се скъса въпросния ремък или ако затегни ролка ако е възможно това де и колко струват. Ще съм Ви много благодарен на всички, които ми отговорят.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ами задвижва климатика , алтернатора и хидравликата на волана. Има 3 сменями ролки,една от които е с обтегач.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Малко глупав въпрос за много от Вас, но аз не съм много запознат...И така колко са ролките на пистовия ремък, какво се задвижва от този ремък, какво може да се получи ако се скъса въпросния ремък или ако затегни ролка ако е възможно това де и колко струват. Ще съм Ви много благодарен на всички, които ми отговорят.
                Като ти отпадне хидравликата в завой може да се очистиш. Другото се оправя

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  колко струват
                  2.4 жтд
                  Ремък - 30лв
                  ролка 1 -80лв
                  ролка 2 -40лв
                  рплка 3 с обтегач - 270лв
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                    2.4 жтд
                    Ремък - 30лв
                    ролка 1 -80лв
                    ролка 2 -40лв
                    рплка 3 с обтегач - 270лв
                    тая с обтегача не можеше ли да се избие ролката и да се сложи друга както е при 33, че не помня

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                      тая с обтегача не можеше ли да се избие ролката и да се сложи друга както е при 33, че не помня
                      Може. Аз само ролката съм сменял. И на JTD-то може.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                        Не я продават, отделно! Моята блокира и ми запали ремъка и останалите ролки. Смених я с такава от ауди 2.5тди която е доста по надеждна. Но правилното е да се сменят в комплект, защото амортисьора също се износва и започва да мятка ролката само на пружина без да обира вибрации.
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Значи влизаш в SKF и си взимаш истински ролки, ама оторизиран магазин, нали?

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                            Не я продават, отделно!
                            Сигурен ли си?
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Сигурен ли си?
                              Ми айде казвай де !
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X