нз аз ли се бъркам но май ми казха че едната ролка е такава а също че тази струвала към 230 лв а другат към 120 тази на снимакат е по скъпата май а и зивинявам се колега Derry значи на това може да му се смени само ролката така ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с ролките на пистовият ремък
Collapse
X
-
re
този меxанизъм стръва вув ПЛОВДИВ 260 лв .на мене ми се беше образувал луфт от които ми изхвърли и скуса пистовият ремук.съответно не дадоx 260лв а 25лв на стръгар за да ми направи едни втулки и да оплатни този луфт.вув конуса на този меxанизъм има набити фабрични фтулки,които със време се износват и от там ремука ти се къса на магистрали156 2,4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от DerryКолега beatbox ролката на оптегача стува 29 лв, ремъка 30 лв. Днес ми се скъса ремъка та съм наясно с цените. Сам можеш да си ги смениш. Ама това да ти искат 350 лв. малко прекалено ми се вижда, ама какво да се чудя аз съм патил от свищовски "майстори".'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Малко глупав въпрос за много от Вас, но аз не съм много запознат...И така колко са ролките на пистовия ремък, какво се задвижва от този ремък, какво може да се получи ако се скъса въпросния ремък или ако затегни ролка ако е възможно това де и колко струват. Ще съм Ви много благодарен на всички, които ми отговорят.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМалко глупав въпрос за много от Вас, но аз не съм много запознат...И така колко са ролките на пистовия ремък, какво се задвижва от този ремък, какво може да се получи ако се скъса въпросния ремък или ако затегни ролка ако е възможно това де и колко струват. Ще съм Ви много благодарен на всички, които ми отговорят.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеколко струват
Ремък - 30лв
ролка 1 -80лв
ролка 2 -40лв
рплка 3 с обтегач - 270лвsigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение2.4 жтд
Ремък - 30лв
ролка 1 -80лв
ролка 2 -40лв
рплка 3 с обтегач - 270лв
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениетая с обтегача не можеше ли да се избие ролката и да се сложи друга както е при 33, че не помняDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениетая с обтегача не можеше ли да се избие ролката и да се сложи друга както е при 33, че не помняsigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеНе я продават, отделно!Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеСигурен ли си?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Comment